Selasa, 15 Februari 2011

GIFFARINE

Giffarine ni adalah salah 1 produk yang aku baru join awal tahun ni. Saja ja nak berjinak-jinak dalam bisnes MLM pulak. Sebelum ni jadi agen jual perfume ja. Aku masuk under mak saudara aku kat ipoh. RM35 je seumur hidup. Giffarine ni ada kat merata-rata tempat dah kat seluruh Malaysia seperti Kota Bharu(HQ), Alor Star, Kuantan, Johor Bahru, Kuala Terengganu, Shah Alam, Ipoh, Seremban, Kajang, Kota Kinabalu dan Kuching. Korang boleh ambil barang kat seluruh tempat2 ni, dengan syarat kenalah jadi ahli dulu. hehe.. Ok lah, biar aku ceritakan sedikit pasal giffarine ni...
 
 
 
::::::
::::::
::::::
::::::
::::::
::::::
::::::
::::::::::::::::::::::::::::::::
::::::::::::::::::::::::::
:::::::::::::::::::
:::::::::::
:::::
:
 
Produk Berkualiti Giffarine Untuk Kehidupan Yang Lebih Baik ….
Giffarine dedikasikan produk yang terbaik untuk­ anda.  Giffarine mengambil kira segenap aspek, peringkat dan sehinggalah­ butiran-butiran kecil dalam setiap proses pembuatannya.­ Ianya dimulakan dengan pemilihan bahan-bahan­­ mentah terbaik dari seluruh dunia, penyelidikan dan pembangunan produk (R&D) menggunakan peralatan dan teknologi bertaraf­ antarabangsa­ untuk memastikan kualiti dan kebersihan terkawal­ di setiap proses pengeluaranya. Hari ini, Giffarine adalah produk berprofil tinggi, dikenali dan diterima­ oleh standart antarabangsa. Kini ianya dibawa ke Malaysia,­ agar dapat digunakan dan dinikmati oleh rakyat Malaysia.­ Produk berkualiti dengan harga mesra pengguna.

Giffarine adalah pengeluar professional dalam bidang kosmetik, kecantikan dan penjagaan kulit, makanan tambahan dan penjagaan kesihatan, aromaterapi serta SPA daripada Thailand.Ia merupakan syarikat kosmetik pertama di Thailand yang menerima sijil ISO 9001 daripada BVQI. Serta mendapat pengiktirafan HALAL daripada Central Islamic Committee Thailand. Anda tidak perlu bimbang menggunakan produk Giffarine ini kerana setiap produk keluarannya melalui proses kajian yang teliti dan diiktiraf tahap kualiti kebersihannya serta produknya adalah bebas dari sebarang bahan kimia yang boleh memudaratkan anda. Giffarine telah memasuki Malaysia secara rasmi pada 2 Mei 2009 , Pelancaran tersebut setelah selesainya semua proses yang berkaitan dengan undang-undang MLM yang dipatuhi oleh syarikat tersebut di Malaysia termasuklah mendapat Sijil Pengiktirafan Halal oleh Kerajaan Malaysia. Pelancaran secara rasmi Giffarine Malaysia di Kota Bharu oleh Vice President Giffarine Thailand dan Presiden Giffarine Malaysia En. Wan Wb. Rahman b. Wan Yaacob. Ibu Pejabat dan Kedai Giffarine yang pertama di Kota Bharu dan Malaysia telah dirasmi pada hari berikutnya serta membuka keahlian untuk rakyat Malaysia secara rasmi bermula pada 3 Mei 2009.

Giffarine Malaysia menawarkan lebih 80 produk paling popular untuk Rakyat Malaysia dari 2000 produk asalnya yang merangkumi semua sub kategori yang diberi. Untuk mendapat maklumat lanjut anda boleh melawati laman web ini :


Produk Giffarine terbahagi kepada beberapa produk iaitu:

a. Body Care
b. Skin Care/Facial Care untuk lelaki dan wanita
c. Makeup (berkualiti tinggi dan murah)
d. Supplementary Food

e. Barangan untuk kegunaan harian

Syarat menjadi ahli : Terbuka kepada semua rakyat Malaysia Yuran Keahlian Seumur hidup RM 35.00, Plan perniagaan MLM yang menarik..Insentif Pemasaran GiffarineGiffarine menawarkan plan pemasaran yang amat mudah dan memberi keuntungan untung semua. Yuran keahlian adalah sebanyak RM35 seumur hidup. Menariknya, setelah anda menjadi ahli, anda akan dapat pelbagai kelebihan iaitu diskaun sebanyak 25% bagi setiap barangan yang dibeli dan anda turut mendapat point voucher(PV) yang akan ditukarkan menjadi duit pada setiap bulan. Setiap barang ada nilai PV yang telah ditetapkan. Bertambah tinggi level anda, bertambah banyak duit yang anda dapat setiap bulan.  Berikut adalah tahap pengurusan asas dalam Giffarine:-

BRONZE STAR
Diskaun 25% ke atas harga setiap barangan
Jumlah jualan kumpulan yang diperlukan : 150 PV dalam masa sebulan
Kadar Komisen : 10%
Huraian :
* 150 PV yang pertama tidak akan dikira sebagai komisen, baki selebihnya akan mendapat 10%.
* Untuk bulan berikutnya, 10% komisen akan dikira sebagai PV yang pertama (jumlah jualan kumpulan mestilah melebihi 100 PV ke atas untuk mengekalkan komisen)

SILVER STAR
Diskaun 25% ke atas harga setiap barangan
Jumlah jualan kumpulan yang diperlukan : 900 PV dalam masa sebulan
Kadar Komisen : 15%
Huraian :
* Pada bulan promosi ini, 900 PV ke atas akan mendapat 15% komisen
* Pada bulan seterusnya, 15% komisen akan dikira sebagai PV yang pertama (Jumlah jualan kumpulan mestilah melebihi 100 PV ke atas untuk mengekalkan komisen)

GOLD STAR
Diskaun 25% ke atas harga setiap barangan
Jumlah jualan kumpulan yang diperlukan : 4500 PV dalam masa sebulan
Kadar Komisen : 25%
Huraian :
* Pada bulan promosi ini, 4,500 PV ke atas akan mendapat 25% komisen.
* Pada bulan berikutnya, 25% dikira berdasarkan PV yang pertama (Jumlah jualan kumpulan mestilah melebihi 150 PV ke atas untuk mengekalkan komisen)Kepada sesiapa yang berminat untuk menjadi ahli Giffarine Malaysia, bolehlah berhubung terus dengan saya melalui email: iez_reyes@yahoo.com.my atau melalui HP saya iez: 017-4589878 . Rebutlah peluang yang bakal merubah gaya kehidupan anda dengan niat mencari rezeki yang halal dengan izin Allah Swt.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.